صفحه نخست  صفحه اصلی دانشگاه  گالری |  ارتباط با ما  | اطلاعات تماس
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)
چگونه در دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ثبت‌نام کنیم؟/ پاسخ به سؤالات مهم داوطلبان
ثبت‌نام در دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده و تا روز 28 اسفندماه ادامه دارد، متقاضیان برای ثبت‌نام باید به ضوابط درنظر گرفته شده توجه کنند.

دانشگاه آزاد اسلامی با مجوز شورای سنجش و پذیرش و تائید سازمان بازرسی کل کشور، زمینه پذیرش دانشجو به‌صورت فراگیر در دوره کارشناسی ارشد را فراهم کرده است. بر این اساس ثبت‌نام در این دوره از روز گذشته 23 اسفندماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شده است و تا روز شنبه 28 اسفندماه ادامه دارد.

چه کسانی می‌توانند در دوره فراگیر ثبت‌نام کنند؟

مهم‌ترین سؤالی که ذهن متقاضیان این دوره را مشغول کرده این است که چه کسانی واجد شرایط ثبت‌نام در دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی هستند؟ همه دارندگان مدارک کارشناسی پیوسته و یا ناپیوسته رسمی و بالاتر مورد تائید وزارتین یا دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی (به‌شرط فارغ‌التحصیلی تا 31 شهریورماه 1401) بدون توجه به رشته تحصیلی دوره کارشناسی خویش در یک رشته گرایش از رشته‌های امتحانی (به‌جز رشته‌های معماری و طراحی شهری) ثبت‌نام کنند.

متقاضیانی که رشته کارشناسی آن‌ها با رشته کارشناسی ارشد انتخابی همنام یا مشابه نباشد، به تشخیص گروه آموزشی مربوط؛ موظفند در دوره دانشجویی علاوه بر واحدهای مصوب مقطع کارشناسی ارشد، حداکثر تا 12 واحد جبرانی از مقطع کارشناسی همان رشته را با موفقیت بگذرانند.

دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی در صورتی که حداکثر تا تاریخ 31 شهریورماه 1401 فارغ‌التحصیل شوند، در صورت پذیرفته شدن در آزمون دوره دانش‌پذیری هنگام ثبت‌نام باید گواهی دانش‌آموختگی خود را ارائه کند.

بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، طلاب و فضلای حوزه علمیه که بر اساس مدارک صادر شده مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم، اصفهان و یا خراسان رضوی دوره سطح دو را با موفقیت گذرانده‌اند، همانند دارندگان مدارک کارشناسی در رشته‌های علوم انسانی می‌توانند در این دوره‌ها ثبت‌نام کنند. ضمناً این متقاضیان فقط می‌توانند در رشته‌های علوم انسانی ادامه تحصیل دهند.

فقط اتباع غیر ایرانی مقیم جمهوری اسلامی ایران و دارای اقامت قانونی و نیز دارندگان مدرک تحصیلی قبلی از جمهوری اسلامی ایران، مجاز به شرکت در آزمون مربوطه هستند و در صورت شرکت اتباع غیرایرانی مقیم سایر کشورها، پذیرش آنان لغو می‌شود.

چگونگی انتخاب رشته

یکی از سؤالات مهم داوطلبان نحوه انتخاب رشته است. داوطلبان در زمان ثبت‌نام باید رشته موردنظر خود را انتخاب کنند. هر متقاضی واجد شرایط می‌تواند تنها یک کد رشته امتحانی را حداکثر در 40 واحد از واحدهای مجری در صورت وجود رشته انتخاب کرده و پس از ثبت‌نام و انتخاب واحد در دوره دانش‌پذیری برای 6 تا 10 واحد درسی اعلام شده حسب مورد برای هر رشته تحصیلی در آزمون پایان نیمسال دانش‌پذیری شرکت کند.

داوطلبان موظف هستند منابع درسی معرفی شده که به‌صورت نام کتاب و مؤلف در ردیف معرفی رشته‌ها درج شده را تهیه کنند و در آزمون پایانی که 24 تیرماه 1401 برگزار می‌شود شرکت کنند. یکی از سؤالات پرتکرار داوطلبان هم‌نامی رشته‌های فراگیر سایر دانشگاه‌هاست، داوطلبان باید به این نکته توجه کنند که منابع هر رشته در دانشگاه آزاد اسلامی با سایر دانشگاه‌ها در دوره فراگیر یکسان است و یک امتحان برای هر رشته برگزار می‌شود. عدم شرکت در آزمون به‌منزله انصراف تلقی شد، مدارک ثبت‌نام و مبلغ واریزی عودت داده نخواهد شد. آزمون به‌صورت چندگزینه‌ای برگزار می‌شود و دارای نمره منفی نیست.

نحوه گزینش دانشجو در دوره‌های فراگیر

نمره نهایی برای قبولی بر اساس تأثیر 80 درصدی میانگین دروس حاصل از آزمون و تأثیر 20 درصدی میانگین معدل مدرک کارشناسی است. بر اساس مصوبه نهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی کسب نمره علمی مثبت (بیشتر از صفر) برای پذیرش در هر کدر رشته محل الزامی است.

میانگین معدل مدرک کارشناسی برای متقاضیانی که دانش‌آموخته دوره کارشناسی ناپیوسته هستند، حاصل میانگین معدل دو مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته است. ضمناً معدل مدرک مقطع کارشناسی (میانگین معدل کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برای دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی ناپیوسته) تراز خواهد شد. کسانی به‌عنوان پذیرفته‌شده معرفی می‌شوند که در آزمون‌های پایانی مشتمل بر 6 تا 10 واحد درسی شرکت و نمره نهایی لازم را کسب کنند.

نکات مهم

هیچ‌گونه مزایا از قبیل کمک‌هزینه تحصیلی، بیمه، خوابگاه و.... به دانش‌پذیر تعلق نمی‌گیرد. کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با هر وضعیت استخدامی در صورت تمایل به ثبت‌نام در دوره‌های فراگیر مجاز به انتخاب رشته‌های مرکز/ واحد محل اشتغال خود نبوده و نمی‌توانند مرکز/ واحد محل اشتغال خود را به‌عنوان مرکز انتخابی تعیین کنند. این دسته از متقاضیان باید موضوع تقاضای خود را کتباً به رئیس مرکز محل اشتغال خود اعلام کرده و واحد دیگری را برای تحصیل انتخاب نمایند.

نتایج نهایی آزمون نوبت اول، در نیمه اول شهریورماه سال 1401 از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌شود. متقاضی در صورت موفقیت در آزمون پایان دوره دانش‌پذیری و احراز شرایط مندرج در دفترچه به دانشجو تبدیل وضعیت داده و برای ادامه تحصیل به واحد پذیرفته‌شده معرفی می‌شود.

دانشجویی که در دوره دانش‌پذیری نمرات زیر 12 کسب کرده و قبول اعلام شده، لازم است دروس موردنظر را در مدت مجاز تحصیل با رعایت پیش‌نیاز دروس اخذ و با موفقیت (کسب حداقل نمره 12) بگذراند و دروس مذکور شامل مقررات معادل‌سازی نمی‌شود.

دانشجو موظف است در هر نیمسال تحصیلی در مهلت اعلام شده از سوی دانشگاه برای ثبت‌نام و انتخاب واحد درسی اقدام کند. عدم اقدام به‌موقع در هر نیمسال تحصیلی به‌منزله محرومیت از ادامه تحصیل در آن نیمسال تحصیلی است. تعداد کل واحدهای درسی در هر رشته تحصیلی برای دریافت مدرک تحصیلی (کارشناسی ارشد) حسب رشته تحصیلی و بر اساس سرفصل مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. دانشجو حسب مورد به تشخیص گروه آموزشی موظف به دریافت و گذراندن واحدهای جبرانی (حداکثر 12 واحد درسی) و واحدهای اضافی (حداکثر 8 واحد) است. نمره قبولی در هر درس که آزمون آن به‌صورت متمرکز برگزار می‌شود، حداقل 12 از 20 است و برای دریافت مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حداقل میانگین موردنیاز 14 از 20 است.

تاریخ:
1400/12/25
تعداد بازدید:
1755
منبع:
طراحی و توسعه در اداره وبومتریک و امور وب سایتهای دانشگاه - کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) می باشد.
Powered by DorsaPortal